…Velkommen ombord…

Denne side er lavet fordi min fætter og jeg deler samme interesse, og efterhånden har fundet ud af flere faktisk også gør det.

FærgeGalleriet’s primære formål er at vise billeder og data om selve skibet. (Den minder nok i bund og grund, om et opslagsværk). Vi har dog mere eller mindre tekst ved dem alle efterhånden, dog skifter det fra skib til skib, hvor meget der er af info og tekst.

Vi har websiden som en del af vores hobby nu, hvilket vi har haft igennem mange år efterhånden. Da vi blev introduceret for internettets muligheder, opkaldsmodem, opstod ideen om en webside, men den gang, havde vi ikke nok viden om det. Som årene de gik, og det kom til at hedde bredbånd, og det ikke kostede så meget mere, kontra den tid vi var online, startede vi websiden i 2008. En ganske lille webside. Vi har siden da, årligt lagt nye billeder af skibe ind, så den er vokset til det den er i dag.

Vi hygger os med websiden, rode og redigere på den, været rundt at tage billeder. Lige så meget, de snakke med folk vi møder på vores tur, det er så hyggeligt. Samtidig håber vi, og er glad for, i også har glæde af den.

Tid til næste skib

Vi har taget billede af det sidste ventet skib i 2019 – Hvornår det næste kommer, kan du se neden for. Der kan dog komme uventet igennem vinteren.

Spirit of Discovery
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Fyrtårne rundt omkring i landet

Vi vil under denne update, tilføje lidt om fyrtårnene løbende

Faergerne.dk

Vi forsøger at følge lidt med tiden, så derfor har vi startet en større opdatering af websiden. i den forbindelse, har vi valgt at det er på tide at hjemmesiden skifter navn. Vi har i 11 år heddet FærgeGalleriet.dk – Men da der er mange andre emner end færger på, synes den dækker det lidt bedre.

FærgeGalleriet.dk

Nye skibe til websiden i 2019

Neden for, kan du se skibene, som vi har fået billeder af i 2019. Det var planlagte skibe, som vi har ventet på. Det lykkedes os at få næsten alle spå listen. Længere nede, er listen for sæsonen 2020

Om Faergerne.dk

Viking Jupiter 

Viking Jupiter 

Viking Jupiter 

Viking Jupiter 

Sidste nyt

Læs mere