[h1]Om FærgeGalleriet.dk[/h1]

Denne side er lavet fordi min fætter og jeg deler samme interesse, og efterhånden har fundet ud af flere faktisk også gør det.

FærgeGalleriet’s primære formål er at vise billeder og data om selve skibet. Vi har dog mere eller mindre tekst ved dem alle efterhånden, dog skifter det fra skib til skib, hvor meget der er.

Selve websiden og opdateringen står jeg selv for. De øvrige ting sker i samarbejde med Johnni, altså billeder, ideer osv…

Jeg vil betegne mig selv som amatørfotograf, jeg tager mine billeder pt. med et Canon EOS 70D. Jeg har taget billeder med et Canon EOS 450D – Det er dog slidt op. Men med et Canon Spejlrefleks, giver det mig de muligheder som jeg ønsker. Jeg bor tæt på vandet, så der er stor mulighed for at skyde billeder af krydstogtskibe, som flittigt passerer i sommer perioden.

Johnni har et Sony kamera, som kan det hele. Han er ligeldes amatørfotograf, og ynder at køre rundt og tage billeder. Johnni bidrager stort til websiden med en masse viden. Johnni kommer meget omkring i Vestsjælland, hvor jeg “huserer” mest i Nordsjælland.

Johnni er en ivrig færge entusiast, som jeg selv, vi drøfter websiden sammen med mellemrum, så vi alt i alt opnår et rigtig godt resultat. Vi snakker om tingene og er altid enige om hvad resultatet skal være. Det er det bedste grundlag for en hjemmeside, som derved får et roligt og direkte budskab. Vi er tit på ture sammen, hvor vi er ude og tage billeder, og gør det til en hyggelig tur, om det er en længere eller bare ned til vores faste punkt i Nordsjælland eller Vestsjælland.

Mange af de informationer som findes på denne hjemmeside, tager vi forbehold for, om hvorvidt oplysningerne er blevet ændret på rederiernes hjemmesider. Ligeledes angående skibene, hvis de skulle skifte navn, uden vi får det ændret. Vi har den som tidligere nævnt, som en hobby webside, så vi ændre informationerne efterhånden vi ser / støder på det. Det kan bla. være oplysning som:

  • Lukkede rederier
  • Lukkede færgeruter
  • Data som ikke er aktuelle mere om de enkelte skibe, her under navn, specifikationer, ect.
  • Info om kaldesignal og IMO nr.
  • Info og links til websider
  • Andet

Så hvis du foretager dig et eller andet på baggrund af dette website, frasiger vi os alt vedr. det som kan opstå i form af dette. Denne side er for færgeentusiaster og folk der bare gerne vil se og læse om dem, så alt andet vedr. færgerne henvises til de pågældende rederiers egne sider.

Alt info vi har om færgerne på vores webside er udelukkende indhentet fra internettet. Det er kilde sider om færger, Wikipedia, samt fra rederiernes egen websider.         

Vi startede FaergeGalleriet.dk i 2008 som en lille webside med enkelte billeder, den har udviklet sig meget siden da, bla. i takt med vores interesse og viden bliver mere og mere. Med tiden erhvervede vi også domænet FærgeGalleriet.dk, da der blev åbnet for special domæner (Danske domænenavne). Det blev derfor vores hovednavn på websiden. Når du åbner websiden, ligger den på faergegalleriet.dk, det er fordi i udlandet er der ikke æ,ø og å. og derfor er FærgeGalleriet.dk kun en henvisning. Med domænet faergegalleriet.dk kan vi komme ud over landets grænser også. Det er mere teknisk, men jeg håber det giver mening.

Til slut, vil vi begge bare sig god kikker, god vind, og når du afmønstre websiden, håber vi du kikker forbi igen en anden gang…

Hilsner fra Johnni og Bethina.