[h1]Brug af indhold fra FærgeGalleriet.dk[/h1]

Alt indhold på websiden FærgeGalleriet.dk er beskyttet om lov om ophavsret. Det omfatter offentliggørelse, mangfoldiggørelse o.lign. af billeder, tekst, layout, alt indhold, som er strengt forbudt.

Du må ikke klippe/kopierer og anvende indhold på din egen webside, i en bog eller et blad eller lignende uden tilladelse fra webmistress. Skulle tilladelsen blive givet, skal FaergeGalleriet.dk ALTID nævnes som billedkilde. ( Bemærk FaergeGalleriet.dk med ae, da det er webadressen )

Du må klippe/kopierer, gemme billederne til privat brug på din computer, f.eks. skrivebordsbaggrund, printe dem ud og gemme på papir, men du må ikke offentliggøre, sælge eller distribuere dem, ligesom du ikke må påstå, at du selv har taget billederne.

Ønsker du adgang til et billede fra websitet hvor der IKKE står Foto: FærgeGalleriet.dk, er det ikke tilladt at bruge det billede. Vi har fået adgang til billedet/billederne fra anden bidragyder, derfor kan disse ikke tages fra vores side!…

Hvad angår videoer som er blevet lagt op på vores YouTube kanal – FaergeGallerietDK, er det tilladt at gemme og dele videoer med andre.

Du må ikke bruge vores videoer til offentlig visning, det gælder TV, Reklamer, webtv ect. Du må ikke redigerer i dem, ændre i dem. Ønskes brug af videoerne skal webmistress kontaktes og der vil blive taget stilling til hvorvidt de må bruges.

Angående brug, skal kontakt ske på kontakt (a) faergegalleriet.dk

[break]

[h1]Medier, blade og studerende[/h1]

For at der kan bruges billeder, skal Webmistress kontaktes på webmistress (a) faergegalleriet.dk, da websiden er beskyttet mod at kunne højreklikke. Når der er skrevet til os, og vi giver tilladelse til der kan bruges billeder, vil denne funktion blive deaktiveret i en given tids periode. Derved kan billedet/billederne gemmes. 

Denne mulighed vil kun være for medier, blade og studerende. Den gælder ikke for privat personer. 

/ Copyright 2008 – 2021 FærgeGalleriet.dkFaergeGalleriet.dk – All Rights Reserved.