[h3]31. december 2013[/h3]

Det er er ganske vist ikke om færger, men en del af vores barndom.

[break]

Vi fik taget lidt billeder, for en dag er den jo væk, så om mange år er det jo sjovt at se tilbage på den gang, som man siger. Det var den gang det skete, hvis den nu ikke bliver opført i samme stand.

[h3]10. december 2013[/h3]

Ja så skete det sørgelige. Det er ikke så længe siden Vig hallen brændte, og nu skete det som ikke måtte ske, Højby hallen i Vestsjælland brænder også. Det er godt nok et stykke af vores barndom der forsvinder. Selv hvis den bliver genopbygget, vil det ikke blive det samme.

Vi har gået til gymnastik med skolen der. Vi har været oppe til så mange hyggelige aftner med banko, og ikke mindst holdt skytteforeningen til der nede. Vi må ikke håbe de har alle deres rifler der nede, for så er de jo også gået tabt.

Johnni bor i Vestsjælland, ikke så langt væk fra hallen, og jeg “Bethina” i Nordsjælland, men er født i Kollekolle og opvokset i Højby, så det er da lidt trist at se.

De fik melding omkring kl. 7:00 at der var brand i hallen, hvor Odsherred brandvæsen fik hjælp fra Holbæk også. De har formodning om den måske er påsat, da der var forsøgt påsætning i lørdags.