[h3]17. august 2018[/h3]

[break]

Vi var inde og tage billede af Silver Spirit, som lå ved Lange Linie i København. Vi stod ude ved den nye Cruise Terminal Ocean i nordhavnen. Imen vi stod der, kom denne Yacht stille og rolig glidende ind. Den ventede på fragtskibet som var på vej ud. Det er Yachten der hedder Forever One. Den er ejet af Bruce Grossman. Den skal ind og ligge ved kajen ud for Amalienborg.

Han er en del af hele forretningen Coca Cola, det er derfor den har de dybrøde farver. Han har givet den navnet Forever One, som skal symbolisere hans hustru Elsa.

Han står til at falde lidt uden for “normalen” hvad angår eje en “Super Yacht”, han er menneskelig og nede på jorden, ikke en vigtig person som vil føre sig frem. Det fremgår nok også lidt af deres yacht. Den er stor og flot, men ikke prangende udvendig, som så mange andre er.

Denne yacht er præget af afslappende atmosfære. Den er præget af hyggekroge, hvor man kan slappe af. 

Bagest på skibet, er der den store røde bagende, den kan ligges ned, så der kommer en form for rampe ud over vandet. Den er som en badebro, men den står i sammenhæng med længere inde i skibet, så den danner faktisk en terrasse som svæver over vandet, og så kan de monterer en badestige på der. 

Det er et flot skib, og dyrt skib. Det har kostet 40 millioner US$. Den er bygget ved ISA Yachts i Italien. Den kan rumme op til 10 gæster. Den er udstyret med dæk i Teak træ, den har Jacuzzi, Beach Club, Motionsrum, bar.

Forever One er designet af:

  • Udvendig:     Axis Group Yacht Design og Horacio Bozzo Design
  • Interiør:     ISA Yachts og Studio Massari

Info…

Navn: Forever One

Kaldesignal: ZGEG7

IMO nr.: 9658721

Længde: 54,5 m

Bredde: 11,1 m

Dybgang: 3 m

Passagerer: 10

Besætning: 12

Bygget: 2014

Motor: 2 stk. Caterpillar 3512-C Diesel Motor på hver 1.911 HP

Tonnage: GT 850

Fart: 16 Knob

Værft: ISA Yachts

Foto: FærgeGalleriet.dk