Kontakt FærgeGalleriet.dk via mail

Du kan kontakte os på følgende måder.

Spørgsmål, angående websiden, mailes til: webmistress (a) faergegalleriet.dk

Gennerelle spørgsmål og henvendelse vedr. brug af info og billeder, mailes til: kontakt (a) faergegalleriet.dk ( Der henviser vi også til siden, brug af indhold )

(a) står i stedet for @, og så er hele mailen selvfølgelig sammenhængende. Grunden til det står på den måde er, så mindsker vi modtagelsen af spam, som man desværre kan få i læsse vis af, hvis man har hele mails stående på en webside.


Kontakt FærgeGalleriet.dk via Facebook

Du kan også skrive til os via beskedservice på Facebook, i daglig tale messenger / PB-Besked. Vi har lavet en QR kode du kan scanne med en QR scanner på din mobil ( denne er her til højre ), så åbner den facebook i din browser på mobilen – tablet eller iPad.

Et tip er, med iPhone eller iPad, åbner du bare kameraet, og holder den hen over, den har indbygget QR læser. 

Du kan selvfølgelig også bare åbne din Facebook APP hvis du har sådan en, og søge efter os. Er det over PC, kan du med fordel trykke på dette link.

Vi benytter os ikke af nyhedsbreve, så alt vores info kommer inde på facebook. Er det meget vigtigt, kommer det også på forsiden af FærgeGalleriet.dk – Så bliv endelig hængende sammen med os på Facebook. Men smutter du igen, vil vi bare sige, vi ses en anden gang på Facebook.


Åben websiden i en mobil browser

Når du scanner denne QR-kode med din smartphone eller tablet/iPad, åbner den vores webside i en browser på en mobilenhed.

 

 

Scand vores navnetag på Instagram

I din profil på Instagram, kan du scanne vores navnetag, og derved nemmere finde os. Du gør følgende:

– Tryk på de tre streger øverst i højre hjørne, så kommer der en menu

– Vælg det punkt hvor der står Navnetag

– I bunden skal du trykke på – Scan et navnetag – så kan du åbne vores profil.