Versions liste – FærgeGalleriet.dk gennem årene

Igennem tiden med FærgeGalleriet.dk har der været 3 udgaver, eller versioner som det hedder inden for IT og WEB. Den første fra 2008, eller rettere sagt 4. august 2008, den blev lavet fordi jeg havde en interesse for færger, og ville egentlig gerne føre det ud i livet. Den gang anede jeg intet om internet, så jeg var rimelig grøn kan man vist rolig sige. Jeg havde en ven som var skarp i det, og han hjalp mig igang med det. 

Det blev til lidt færger fra Helsingør, og dem jeg lige kunne finde gamle billeder af. Den var ikke til så meget, stort set ingen punkter, men den var jo også ny.

Det gik stille og roligt med den. Så en dag snakkede jeg med min fætter Johnni om min interesse, og det viste sig vi havde samme interesse, og han havde også billeder han havde taget, så jeg måtte have fat i min ven, og han gav mig et WordPress kursus. Det gik faktisk ganske godt, og jeg kunne tage hjem og bygge på den nye. I 2010 kom den så online, det tog jo sin tid, og tro mig, det kiksede ganske mange gange. Men i 2010 stod den klar, og vi var for alvor i luften med den nye. 

Men som tiden den går, windows bliver lavet om, webbrowseren bliver hele tiden fornyet, selv WordPress kommer med utallige opdateringer, så til sidst vistes websiden ikke ordentlig mere. Vi var ellers ret glade for det, men de skred jo hele tiden, ment på den måde, så passede billederne ikke de steder de skulle være. Så vi måtte tage tyrene ved hornene, og det var tid til at komme med noget nyt. 

Det skete så i 2013, der kunne den gamle side ikke mere. Vi fik lavet et nyt udseende, men det var jo dejlig nemt, alt indholdet kom jo bare med over. 

Men grunden til vi har skiftet igen nu, godt nok er det 5 år siden. Men vi skifter faktisk kun udseende, også hjemmesidens måde at arbejde på bliver en anden. Det sker kun fordi vores Web Host har solgt sig selv til en anden, og der måtte vi jo ufrivilligt følge med over. Det gik så ikke som præsten prædikede. Hele websiden blev sååå langsom, samt meget af den virkede ikke. Meget af det var faktisk væk. Til alt held tog vi backup af den, det skal man jo gøre en gang i mellem. Men den kunne ikke indlæses hos de nye ordentlig. Det er bare som om en nisse har kastet det hele op i luften, og samlet det den kunne. 

Men vi fik genskabt den, sideløbende med den her, og kunne derved overføre tingene via Copy/Paste metoden. ( kopierer tingene fra den ene side, og sætte det ind i den nye ) Derved undgåes eventuelle fejl at ramme den her. Så det er derfor vi i dag har den nye her. Men hva pokker, så er vi også fremtidssikret lidt endnu. Intet er for skidt, for det er godt.