Om FærgeGalleriet.dk…

Denne side er lavet fordi min fætter og jeg deler samme interesse, og efterhånden har fundet ud af flere faktisk også gør det.

FærgeGalleriet’s primære formål er at vise billeder og data om selve skibet. Vi har dog mere eller mindre tekst ved dem alle efterhånden, dog skifter det fra skib til skib, hvor meget der er.

Selve websiden og opdateringen står jeg selv for, de øvrige ting sker i samarbejde med Johnni, billeder, ideer osv…

Jeg vil betegne mig selv som amatørfotograf, jeg tager mine billeder med et Canon EOS 450D, som jeg synes giver mig de muligheder som jeg ønsker. Jeg bor ud til vandet, så der er stor mulighed for at skyde billeder af krydstogtskibe, som flittigt passerer i sommer perioden.

Johnni har et Sony kamera, som kan det hele. Han er ligeldes amatørfotograf, og ynder at køre rundt og tage billeder. Johnni bidrager stort til websiden med en masse viden. Johnni kommer meget omkring i Vestsjælland, hvor jeg “huserer” mest i Nordsjælland.

Johnni er en ivrig færge entusiast, som jeg selv, vi drøfter websiden sammen med mellemrum, så vi alt i alt opnår et rigtig godt resultat. Vi snakker om tingene og er altid enige om hvad resultatet skal være. Det er det bedste grundlag for en hjemmeside, som derved får et roligt og direkte budskab. Vi er tit på ture sammen, hvor vi er ude og tage billeder, og gør det til en hyggelig tur, om det er en længere eller bare ned til vores faste punkt i Nordsjælland eller Vestsjælland.

Vi vil meget gerne modtage billeder fra andre, da siden altid er under udvikling, en dynamisk webside bliver aldrig fuldført. Hvis du ligger inde med billeder af forskellige færger, nye eller gamle, eller af de færger som allerede er på siden, må du meget gerne sende dem, for der er ikke et max for billeder, der er altid plads til flere, vi har plads nok. Du kan sende dem via email til webmistress (a) faergegalleriet.dk. Hvis du sender billeder, SKAL du have rettighederne til dem, og du skal huske at skrive du giver os rettighed til at bringe dem på faergegalleriet.dk, så alt det formelle er i orden…

Mange af de informationer som findes på denne hjemmeside, tager vi forbehold for, om hvorvidt oplysningerne er blevet ændret på rederiernes hjemmesider. Ligeledes angående skibene, hvis de skulle skifte navn, uden vi får det ændret. Vi har den bekendt som hobby webside, så vi tjekker informationerne efter hånenden vi ser / støder på det. Det kan bla. være oplysning som:

  • Lukkede rederier
  • Lukkede færgeruter
  • Data som ikke er aktuelle mere om de enkelte skibe, her under navn, specifikationer, ect.
  • Info om kaldesignal og IMO nr.
  • Info og links til websider
  • Osv.

Så hvis du foretager dig et eller andet på baggrund af dette website, frasiger vi os alt vedr. det som kan opstå i form af dette. Denne side er for færgeentusiaster og folk der bare gerne vil se og læse om dem, så alt andet vedr. færgerne henvises til de pågældende rederiers egne sider.

Alt info vi har om færgerne på vores webside er udelukkende indhentet fra internettet. Det er websider om færger, Wikipedia, samt fra rederiernes egen websider.         

Vi startede FaergeGalleriet.dk i 2008 som en lille side med enkelte billeder, den har udviklet sig meget siden da, bla. i takt med vores interesse og viden bliver mere og mere. Vi læser meget, og som nævnt før, tager ud og fotograferer, så den vil blive ved med at vokse, og det er jo bare godt…

Til slut, vil vi bare sig god kikker, god vind, og håber at se dig her igen en anden dag… 🙂