Kontakt FærgeGalleriet.dk via mail

Du kan vælge at kontakte os på forskellige måder.

Angående websiden og billeder, mailes til: webmistress (a) faergegalleriet.dk

Gennerelle spørgsmål sendes til: kontakt (a) faergegalleriet.dk

(a) står i stedet for @, og så er hele mailen sammenhængende. Grunden til det står på den måde, er fordi så mindsker vi modtagelsen af spam, som man kan få, hvis man har hele mails stående på en webside.


Kontakt FærgeGalleriet.dk

Du kan også skrive til os via beskedservice på Facebook, i daglig tale PB-Besked. Vi har lavet en QR kode du kan scanne med en QR scanner på din mobil ( denne her til venstre ), så åbner den i din webbrowser på mobil – tablet eller iPad.

Et tip er, med iPhone eller iPad, åbner du bare kameraet, og holder den hen over, den har indbygget QR læser. 

Du kan selvfølgelig også bare åbne din Facebook APP hvis du har sådan en, og søge efter os. Er det over PC, kan du med fordel trykke på dette link.

Vi benytter os ikke af nyhedsbreve, så alt vores info kommer der inde. Er det meget vigtigt, kommer det også på forsiden af FærgeGalleriet.dk – Så bliv endelig hængende sammen med os på Facebook. Men smutter du igen, vil vi bare sige vi ses en anden gang på Facebook.


Scan koden med din SmartPhone og åben siden


Når du scanner koden med din smartphone eller tablet/iPad, åbner den vores webside. Mange enheder skal man bruge en barcode scanner app, men iPhone og iPad, har kameraet indbygget den funktion i systemet.