FærgeGalleriet.dk…

Alt indhold på websiden FærgeGalleriet.dk er beskyttet om lov om ophavsret. Det omfatter offentliggørelse, mangfoldiggørelse o.lign. af billeder, tekst, layout, alt indhold, som er strengt forbudt.

Du må ikke klippe/kopierer og anvende indhold på din egen webside, i en bog eller et blad eller lignende uden tilladelse fra webmistress. Skulle tilladelsen blive givet, skal Faergegalleriet.dk ALTID nævnes som billedkilde.

Du må klippe/kopierer, gemme billederne til privat brug på din computer, f.eks. skrivebordsbaggrund, printe dem ud og gemme på papir, men du må ikke offentliggøre, sælge eller distribuere dem, ligesom du ikke må påstå, at du selv har taget billederne.

Ønsker du adgang til et billede (dvs. offentliggøre) et billede fra websitet hvor der IKKE står Foto: FærgeGalleriet – Danske Færger og Krydstogtskibe,  skal du først indhente tilladelse fra fotografen selv, henholdsvis den anden bidragyder eller rederiet som har venligst udlånt billeder.

Hvad angår videoer som er blevet lagt op på vores YouTube kanal – FaergeGallerietDK, er det tilladt at gemme og dele videoer med andre.

Du må ikke bruge vores videoer til offentlig visning, det gælder TV, Reklamer, webtv ect. Du må ikke redigerer i dem, ændre i dem. Ønskes brug af videoerne skal webmistress kontaktes og der vil blive taget stilling til hvorvidt de må bruges.

Angående brug, skal kontakt ske på webmistress (a) faergegalleriet.dk

/ FærgeGalleriet.dk   2008 – 2015