Brug af indhold fra FærgeGalleriet.dk…

Alt indhold på websiden FærgeGalleriet.dk er beskyttet om lov om ophavsret. Det omfatter offentliggørelse, mangfoldiggørelse o.lign. af billeder, tekst, layout, alt indhold, som er strengt forbudt.


Du må ikke klippe/kopierer og anvende indhold på din egen webside, i en bog eller et blad eller lignende uden tilladelse fra webmistress. Skulle tilladelsen blive givet, skal Faergegalleriet.dk ALTID nævnes som billedkilde.

Du må klippe/kopierer, gemme billederne til privat brug på din computer, f.eks. skrivebordsbaggrund, printe dem ud og gemme på papir, men du må ikke offentliggøre, sælge eller distribuere dem, ligesom du ikke må påstå, at du selv har taget billederne.

Ønsker du adgang til et billede (dvs. offentliggøre) et billede fra websitet hvor der IKKE står Foto: FærgeGalleriet.dk,  skal du først indhente tilladelse fra fotografen selv, henholdsvis den anden bidragyder eller rederiet som har venligst udlånt billeder. Der henvises til at kontakte vedkommende direkte.

Hvad angår videoer som er blevet lagt op på vores YouTube kanal – FaergeGallerietDK, er det tilladt at gemme og dele videoer med andre.

Du må ikke bruge vores videoer til offentlig visning, det gælder TV, Reklamer, webtv ect. Du må ikke redigerer i dem, ændre i dem. Ønskes brug af videoerne skal webmistress kontaktes og der vil blive taget stilling til hvorvidt de må bruges.

Angående brug, skal kontakt ske på webmistress (a) faergegalleriet.dk

NB: Der KANses bort fra enkelte undtagelse, og der går vi ud fra man taler sandt, og agerer med god samvittighed. Er du fra et blad / medie / tv medie, en der skal lave en opgave i skole eller for et firma. Må der tages billeder unden før accept fra os, hvor KUN “Foto: FærgeGalleriet.dk” fremstår. Billedet kan bruges med det samme, mod der sendes et screenshot af det som det er brugt til, henholdsvis foto af udprintet eks. papir, blad, avis, fagblad, screenshot fra skærm. Er det på en webside, skal linket sendes, så vi kan se det på den pågældende side. Finder vi brugen af det uacceptabel skal det omgående fjernes.

Denne undtagelse for brug af billeder uden forudgående accept, finder sted, fordi vi ikke er på mailen døgnet rundt, og hvis det er pludselig opstået til en opgave, webside eller medierne, kan der gøres undtagelse i vores regler, såfremt ovenstående er overholdt.

/ Copyright 2008 – 2018 FærgeGalleriet.dkFaergeGalleriet.dk – All Rights Reserved.