maj24

Genoptager Blog delen

Info fra Webmistress

Jeg har besluttet mig for, at blog delen vil blive genoptaget igen. Den har været lukket i snart 3-4 år. 

Det er meningen jeg her vil skrive lidt om de ændringer jeg laver på websiden, og hvis vi finder færger som har ændret navn, vil jeg skrive det her. Jeg møder ved forskellige gennemgang af websiden, færger der har skiftet navn, siden den/de blev oprettet. 

Der vil også blive delt opslag, når der bliver lagt nye billeder ind, eks. hvis jeg tager billeder, eller Johnni tager billeder. Den vil blive som vores lille notesbog til os selv, samt fortælle jer hvad vi laver. 

Tit når websider laver ændringer, ser man det først når det er sket, nogen gange er det da også meget sjovt at følge med, så hvis noget er anderledes, ved man det. Så det er lidt det, der er meningen med det. 

/ Webmistress