Facebook – Danske Færger og Krydstogtskibe / når der er også er fragtskibe…

Et spørgsmål vi tit bliver stillet over for er:

“Hvorfor kalder i jer FaergeGalleriet – De Danske Færger på facebook, når i også har fragtskibe med på jeres webside”


Det kan svares således:

På facebook står vi som “FaergeGalleriet – De Danske Færger” Det kommer sig af vores webside i tidernes morgen hed FærgeGalleriet – De Danske færger, sund og øer…

Grunden til det er kortet af, var at det var simpelthen for langt og besværligt. Så det kom til at være FaergeGalleriet – De Danske Færger.

Men som tiden gik, fik vi de fleste færger her i Danmark, og da vi bor ud til vandet, endte det med at vi også fik billeder af krydstogtskibe, og det tog til.

Facebook og websiden kom til at hedde FærgeGalleriet.dk – Danske færger og Krydstogtskibe.

Men igen som tiden er gået, har vi fået flere og flere fragtskibe, og andre kategorier for skibe, bøger og områder med. Så kom misæren som vi tit bliver spurgt om. Hvorfor kalder i jer det stadig.

Det er fordi på alle vores sider står der FærgeGalleriet – Danske færger og krydstogtskibe, og det har vi valgt at bibeholde, men hvad facebook angår, kan vi ikke skifte navn mere, så skal vi slette siden, og oprette på ny, og det synes vi ikke. Så vi gik tilbage til FaergeGalleriet – De Danske Færger, som er det mest nærtliggende.

Det er grunden til vi ikke kan ændre det. Vi er nået max for ændring af navn.

FærgeGalleriet på Apple IOS enheder

Vores webside fungerer fint med IOS enheder. Vi får regelmæssigt tilbagemeldinger om der ikke er fejl ved kompatibiliteten, men den kører udmærket. Sker der ændringer, midlertiddige ændring, vil det fremgå her.

Det er irriterende at pilen under billederne skifter plads. Læs her, og skift billeder nemmere…

Når du ser på billeder, har vi valgt en størrelse billeder som varier lidt, hvilket gør, at pilen med næste og forrige billede skifter plads.

Du kan med fordel, skifte billeder med piltasterne på tastaturet. Det gør det noget nemmere.

Billederne er ikke samme størrelse…

På vores webside, er billederne ikke i samme størrelse alle sammen. Vi har klippet i dem, fordi vi ofte skyder mange billeder på en gang, og derefter sorterer i dem når vi kommer hjem.

Der er af og til uønsket objekter, eller personer på. Det kan også bare være at vi synes snittet passer bedre på den måde.

Årstallet der står efter en færges navn…

I vores menuer står færgerne ved navn og år.

Normalt er det året, hvor færgen har skiftede til det skrevne navn. Men på nogle færger kan det bemærkes at det er bygge året der står. Det er ganske enkelt fordi vi ikke kan finde ud af hvornår den har haft skiftet til det pågældende navn.

Dette sker hyppigt ved fragtskibe delen, da mange af dem har skiftet navn op til flere gange, men der figurer ikke så mange oplysninger om dem, som med passagerskibe.

Hvorfor findes websiden på FærgeGalleriet.dk & FaergeGalleriet.dk

Den første grund

Hvis du undre dig over at vores domæne i søgefeltet er FaergeGalleriet.dk med AE, og hvis du skriver det med Æ, at du stadig havner det samme sted, så er der en grund.

Vi vil prøve at forklare det her.

Først. Hele websiden ligger på hoved domænet FaergeGalleriet.dk, skriver du det med Æ, sender den dig automatisk til den siden.

Til jer som ikke kender så meget til internettets baggrund. Så er det fordi i tidernes morgen, var der ikke noget der hed ÆØÅ i websider, og reelt stadig ikke er, men vi i Danmark, har fået muligheden for at skrive det med Æ – Altså FærgeGalleriet.dk

WWW domæner, har altid fulgt udenlandsk alfabeter, det går fra A-Z. Der er dog kommet muligheden for at få danske bogstaver med nu.

Vores webside reagerer på begge skrive typer, men i praksis bruger vi kun FaergeGalleriet med AE for at gøre det nemmere for jer.

Vi vil prøve at forklare det her. En omskrivning af adresserne i internet sprog er som følgende:

Først ser vi på FaergeGalleriet.dk med bogstaverne AE…

  • Det vi skriver: faergegalleriet.dk
  • I internet sprog: faergegalleriet.dk
  • Det e-mailen består af: faergegalleriet.dk

Så ser vi på FærgeGalleriet.dk med Æ…

  • Det vi skriver: færgegalleriet.dk
  • I dansk internet sprog: færgegalleriet.dk
  • I udenlandsk internet sprog: xn--frgegalleriet-3fb.dk
  • Det e-mailen VIL består af: xn--frgegalleriet-3fb.dk

Det er lige nøjagtigt det teksten med rød gør udslaget ved. En e-mail ville være frygtelig lang, samt besværlig fordi DEN KAN IKKE skrive de danske tegn, så det er både godt og ondt. Neden for forklarer det hvorfor vi alligevel har dem begge.

Hvorfor vi har med begge tegn

Når vi har FaergeGalleriet.dk og FærgeGalleriet.dk, kan vi frit kalde det med Æ. Havde vi ikke købt domænet med Æ, og en vildt fremmed købte det, så ville vi ikke kunde kalde os det med Æ, så det er rent praktiske grunde.

Til tider sker der intet på websiden…

Da vores webside er hobby drevet, sidder vi ikke og laver noget på den hele tiden.

Vi laver mest på den om sommeren, der har vi vores “storhedstid” hvor alle skibene kommer, der kan til tider være så mange, så der går en rum tid før de alle er lagt ind.

Men til gengæld om vinteren, hvor der intet sker, eller sagt på en anden måde, sjældent kommer skibe forbi, er vi på nedsat kraft.

Det gælder ligeledes angående større vedligeholdelse/opdatering. Finder vi på at lave en ændring på siden, er det det samme der gælder. Pga. det er en hobby side, vil det tage noget tid at komme det hele igennem.

Siden kan ikke vises – FærgeGalleriet.dk vil slet ikke loade…

Vi oplever til tider at vores webside ikke kan åbnes. Vi er klar over det.

Vi kan ikke rigtig gøre noget ved det. Det er noget som sker ved vores host. Det er primært om natten fejlen sker, men den kan også opstå om dagen. Vi har desværre af og til spontane og længere nede tid som det kaldes, end vi selv kan accepterer.

Vi har nævnt det over for dem, men de siger det er i forbindelse med de opdaterer deres servere hvor vores webside ligger på. Vi har undersøgt andre muligheder for servere med mindre nedetid, men det koster. Og da vores webside er hobby drevet, er vi nød til at holde den i et økonomisk leje hvor vi kan være med.

Vi har valgt vores webside ikke skal være præget af reklamer, men kun de ting vi selv sætter ind. Så det er grunden til at vi går på kompromis.

FærgeGalleriet.dk har lang loading tid…

Hvis du synes vores webside er længe om at åbne. Kan du have ret i det. Vi har valgt at vores billeder skal være af større opløsning, og det fylder, hvilket giver længe indlæsningstid på siderne. Vi håber på din forståelse.