…Velkommen ombord…

Denne side er lavet fordi min fætter og jeg deler samme interesse, og efterhånden har fundet ud af flere faktisk også gør det.

Faergerne.dk’s primære formål er at vise billeder og data om selve skibet. (Den minder nok i bund og grund, om et opslagsværk). Vi har dog mere eller mindre tekst ved dem alle efterhånden, dog skifter det fra skib til skib, hvor meget der er af info og tekst.

Vi har websiden som en del af vores hobby, hvilket vi har haft igennem mange år efterhånden. Da vi blev introduceret for internettets muligheder, opstod ideen om en webside, men den gang, havde vi ikke nok viden om det. Som årene gik, og med den hjælp vi fik, startede vi websiden i 2008. En ganske lille webside. Vi har siden da, årligt lagt nye billeder af skibe ind, så den er vokset til det den er i dag.

Vi hygger os med websiden, rode og redigere på den, været rundt at tage billeder. Lige så meget, de snakke med folk vi møder på vores tur, det er så hyggeligt. Samtidig håber vi, og er glad for, i har lige så meget glæde af den, som vi har.

…Tid til næste skib…

Neden for, kan du se hvornår vi forventer det næste skib kommer forbi, vi skal have billede af.

Spirit of Discovery
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Info om websiden

0
Passagerfærger
0
Krydstogtskibe
0
Skibe
0
Websiden alder
0
Antal sider
0
Billeder

break

Synlighed på mobile enheder…

break

Websiden kan minde om et opslagsværk, og det er også meningen. Målet er at lave en hyggelig webside, hvor du kan slå skibe op, eller surfe rundt og se hvilke vi har.

break

Fyrtårne rundt omkring i landet

Vi vil under denne update, tilføje lidt om fyrtårnene løbende.

Faergerne.dk

Anniversary Update

Vi forsøger at følge lidt med tiden, så derfor har vi startet en større opdatering af websiden. Den har længe haft det samme udseende, så nu synes vi det er på tide, den bliver frisket op. Vi har valgt at kalde det Anniversary Update. Det kommer sig af, vi i 2018, havde 10 års jubilæum, hvor websiden har eksisteret i 10 år. Siden da, har ideerne fløjet rundt, hvordan skal det gøres, ideerne var mange, men nu er den fundet.

Hjemmesiden startede i tidernes morgen som FærgeGalleriet.dk, så hvis du er kommet her til, og finder ligheder, så er den god nok. Vi har valgt, at i denne opdatering, skifter vi navn til faergerne.dk, da vi også har andet på siden, en bare færge billeder. En anden ting er, at navnet er også nemmere at huske i daglig tale. FærgeGalleriet.dk, vil dog være aktuel en rum tid endnu, da det vil tage os tid at bygge det nye her, så nye færger vil komme på begge sider, ind til den dag, den gamle udfases. Der er også et andet plus ved vi bygger den om til dette tema, vi vil få et væld af muligheder, hvor den gamle ikke er tidsvarende mere til nutidens browser funktioner, så for ikke at stå den dag det sker, gør vi det nu. Du kan dog ved at trykke på knappen neden for, hoppe over på FærgeGalleriet.dk

Vedrørende denne side, er igangsætningen af den nu startet. Da det ér en hobby side, sker opdateringen ikke over en “formiddag” men løbende som vi “hygger” os med at rode med websiden. Vi vil nemlig ændre på de enkelte færger også. Vi vil også se om vi ikke kan få gang i blog delen igen.

Da dette vil tage tid, håber vi på din forståelse. Vores facebook og instagram forbliver det samme, ligeledes for YouTube ind til videre. Disse medier ændre vi ikke ved foreløbig. Logoet forbliver også det samme. Det er websiden der står for skud nu.

Hilsen Webmistress

Gå til FærgeGalleriet.dk

Nye skibe til websiden i 2019

Neden for, kan du se skibene, som vi har fået billeder af i 2019. Det var planlagte skibe, som vi har ventet på. Det lykkedes os at få næsten alle spå listen. Længere nede, er listen for sæsonen 2020

MSC Meraviglia

Amsterdam

Nieuw Statendam

Viking Jupiter

Norwegian Pearl

Le Dumont-D’urville

Explorer of the Seas

Celebrity Reflection

Sea Princess

Vasco Da Gama

AIDAprima

Norwegian Spirit

Riviera

Krydstogtlisten for 2020

🗓  Spirit of Discovery – 2. april 2020

🗓  Celebrity APEX – 17. april 2020

🗓  Le Bellot – 17. april 2020

🗓  Sky Princess – 25. april 2020

🗓   AIDAluna – 2. maj 2020

🗓  Jewel of the Seas – 13. maj 2020

🗓  Costa Fascionosa – 16. maj 2020

🗓  Norwegian Escape – 29. maj 2020

🗓  Veendam – 4. juni 2020

🗓  Arcadia – 13. juni 2020

🗓  Azamara Pursuit – 23. juni 2020

🗓  Independence of the Seas – 6. juli 2020

🗓  Island Princess – 8. juli 2020

🗓  Senic Eclipse – 20. juli 2020

🗓  Marella Explorer II – 23. juli 2020

🗓  Le Jacques Cartier – 27. juli 2020

🗓  Ritz-Carlton – 30. juli 2020

🗓  Madi Gras – 31. august 2020 – x1

🗓  MSC Splendida – 7. september 2020 – x2

MarineTraffic.com er en god side hvor du kan følge skibene i hele verdenen. Vil du se andre områder, kan du zoome ud og ind, eller trække rundt i kortet.

Ved at klikke på et skib, for du mulighed for lidt info. Ved de fleste kan du se destination, ankomst, samt billeder som andre brugere har upload. Du kan også lave dit eget login, og oprette din egen liste så du kan tilføje et skib du vil følge. Du kan derved få notifikationer på mail og mobil ved hændelser du selv vælger. Det er dog ikke mange der er som standard, da der følger et vist antal med pr. måned, ellers skal man selv tilkøbe notifikationer. Vi bruger det, og det fungerer ganske godt.

Har du en smartphone, kan du downloade deres app. Men skulle den have en periode hvor den er ustabil, så er der også ShipFinder, som er et ganske fint alternativ. Vi har selv billeder på MarineTraffic af nogle skibe vi har været ude og se, så vi bidrager selv til hjemmesiden.

Nakskov Skibsværft i billeder

Nakskov Skibsværft i billeder, er en fotobog, som indeholder godt 250 fotos fra den tid. Den viser fra værftet var Lolland-Falsters største virksomhed. Det var den fra 1916-1986. Den viser billeder af de mange skibe der er bygget, deres stabelafløbninger, osv.

Det er en bog jeg fik i julegave, og er allerede godt i gang med at kikke den igennem. Jeg kan varmt anbefale den. Den kan købes ved Nakskov Lokalhistoriske arkiv, ved at klikke på linket neden for.